U kunt als volgt bestellen:

Via het menu aan de linkerkant op uw scherm kiest u een categorie en vervolgens klikt u op een link die naast elk gerecht wordt getoond.
Zo kunt u een eerste gerecht aan uw bestelling toevoegen. Nadat u naar eigen wens gerechten in de bestelling heeft opgenomen, dient u uw gegevens in te vullen, en uw bestelling te bevestigen.
Meer gedetailleerde instructies krijgt u tijdens het bestellen.
U zult merken dat bestellen via de website heel eenvoudig is. !

U kunt uw bestelling uiteraard ook doorbellen naar ons.

U kunt bij ons op verschillende manieren uw bestelling betalen:

Contant.

U kunt uw bestelling Contant bij de bezorger betalen.
Indien u kiest om contant te betalen dan dient u als betaalmethode Contant te kiezen en vervolgens uw bestelling afronden..

iDEAL.

Bij ons kunt u ook met iDEAL vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling online afrekenen. U rekent af op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich hoeft aan te melden.

Dit verloopt via een aantal stappen:

Wanneer u gebruik maakt van internet bankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers, dan kunt u gebruik maken van iDEAL. Indien u kiest om met iDEAL te betalen dan dient u als betaalmethode IDEAL te kiezen en vervolgens kiest u uw eigen bank in de volgende stap. U wordt doorgeleid naar uw eigen internet bankieren omgeving, waar uw betaling klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en doe een betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven, U krijgt dan bericht dat de bestelling is betaald.

Paypal:.

U kunt uw bestelling Contant bij de bezorger betalen.
Bij ons kunt u ook via PayPal betalen. Indien u kiest om met PayPal te betalen dan dient u als betaalmethode PayPal te kiezen en vervolgens wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Indien u al aangemeld bent bij PayPal kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Als u nieuw bent bij PayPal kunt u een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Op het moment van bevestigen zal er een autorisatie worden uitgevoerd van uw PayPal account, uw bestelling wordt vervolgens direct verwerkt. Als u een bestelling via PayPal betaalt, ontvangt u altijd een ontvangstbevestiging.

Postcode Check: